TurkceBKF

There are presently no open calls for submissions.

Bilim kurgu, Fantastik ve Korku türündeki tüm eserlerinizi bekliyoruz. Gönderilen öykülerde yerellik, yenilik ve cesaret aradığımız en önemli özellikler.
Öyküler yerel olmasını istiyoruz, çünkü bizden öykülere, hayallere ihtiyacımız olduğuna inanıyoruz. Kurduğunuz fantastik bir evren de olsa Arthur efsanelerinden ya da İncil'den ziyade Anadolu kültüründen esinlensin istiyoruz.
Öyküler yeni olsun istiyoruz, çünkü Anglosakson yazarların eserlerinden esinlenmiş öykü istemiyoruz. Orjinalleri zaten çok güzel olan bu eserlerin kopyaları başarılı olmuyor.
Öyküler cesur olsun istiyoruz, çünkü hayal kurmak için cesur olmanız gerekir. Okuyucunun zeki olduğunu kabul edin ve hayal edin. Anadoludan uzayadamı çıkmaz diyerek kestirip atacağınıza, Türkler uzayda fikrini komedi olmadan işleyebileceğinizi gösterin.

Öyküleri pdf, doc, docx, txt, rtf, odt biçimlerinde gönderebilirsiniz. Eğer öykünüzü seslendirdiyseniz sesli öyküleri de mp3, mp4, m4a, wav biçimlerinde gönderebilirsiniz. Kapak ve iç resimleri de jpg, gif, tiff, png biçimlerinde gönderebilirsiniz.
TurkceBKF